Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 772 223

Send os en e-mail
Der er ingen varer
Oracal standard folie

Selvklæbende skiltefolie

Til venstre i menuen kan du vælge den bredde folie som du har behov for!

Underkategorier
  • Oracal 651/blank i ruller a 30 cm
    Oracal 651/blank i ruller a 30 cmValset folie som klæber på de fleste overflader. Den er fleksibel og modstandsdygtig overfor saltvand samt olieprodukter. Oracal 651 serien er en 5 år's kvalitets folie som kan leveres i mange farver til en gunstig pris. Denne folie er det ideelle valg til mange skilteopgaver. PVC-folie med blank overflade, af god kvalitet med holdbar permanent klæber. Benyttes til indendørs og udendørs opgaver på plane overflader. Holder min. 5 år ved udvendig brug og ubegrænset indendøre.
  • Oracal 651/blank i ruller a 63 cm
    Oracal 651/blank i ruller a 63 cmValset folie som klæber på de fleste overflader. Den er fleksibel og modstandsdygtig overfor saltvand samt olieprodukter. Oracal 651 serien er en 5 år's kvalitets folie som kan leveres i mange farver til en gunstig pris. Denne folie er det ideelle valg til mange skilteopgaver. PVC-folie med blank overflade, af god kvalitet med holdbar permanent klæber. Benyttes til indendørs og udendørs opgaver på plane overflader. Holder min. 5 år ved udvendig brug og ubegrænset indendøre.
  • Oracal 631/mat i ruller a 63 cm
    Oracal 631/ mat i ruller a 12 m x 63 cm Velegnet til indendørs brug, specielt udstillinger, da den semi-permante klæber gør det let at afmontere den efter brug - også meget velegnet til Wall-stickers ! Den matte overflade betyder at der ikke kommer lysreflekser i folien. Soft PVC film (80 micron)