Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 772 223

Send os en e-mail
Jaguar lV-101 cm skæreplotter med contur skæring Se fuld størrelse

Jaguar lV-101 cm skæreplotter med contur skæring

Enhanced AAS II Contour Cutting System

Jaguar IV serien er udstyret med et  Automatic - Justering System ( AAS II ) for at garantere præcis konturudskæring af dine print . 

GreatCut  Til Jaguar skæreplotteren medfølger der GreatCut skæreprogram, så du bliver i stand til at udskære direkte fra Corell Draw - Illustrator - freehand

 Max. skærebredde : 101 cm

Max folie bredde : 1270 cm

Højhastigheds præcisionsskærende plotter


Jaguar'en har et højhastigheds digitalt styret servosystem, som giver en præcis, problemfri og hurtig drift. Den maksimale skærehastighed for Jaguar II er 1.530 mm/sek., og det gør den til verdens hurtigste.
600 Grams skæretryk !
Skærestyrken kan indstilles fra 0 til 600 gr., og dermed imødekommes de krav, en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.
 
Automatisk tilretning af skæreblad 

Denne funktion gør, at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Dernæst retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen. Med denne funktion undgås ødelagte, rundede og løftede hjørner.
Bruger venligt kontrol panel 
Det brugervenlige kontrolpanel har et stort 20-ciffers og 2-liniers LCD-display og 14 betjeningsknapper, og dermed sikres let betjening og enkel navigation.
Media Håndterings system

Handy afskæringsværktøj med spor

 

 
Handy afskæringsværktøj med spor

Dette handy og nyskabende design gør det muligt at afskære det færdige arbejde i en lige linie, og dermed reduceres vinylspild
  
 
Individuel trykhjuls justering
Hvert trykhjul kan indstilles enkeltvis hvilket gør det super nemt at udskære medier i mange størrelser - ikke mindst små rester kan udskæres !
USB & seriel tilslutning

Jaguar understøtter Dual port tilslutning med USB og serielle porte . USB-port giver hurtigere og bekvem dataoverførsel mellem computer og Jaguar . Dual port -forbindelse giver en stor fleksibilitet til datatransmission !
Mediehåndteringssystem samt stativ er Ekstraudstyr


Mediehåndteringssystemet er fuldt ud justerbart. Det kan håndtere medier på standardkerner og løser problemer med medietilførsel og -justering; dermed garanteres optimal tilførsel.
  
 
 
 
 
.
  
 
 
  
 
  
 

jaguar-lV-101

DKK 23.995,00 ekskl. moms

DKK 29.993,75 inkl. moms