Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 772 223

Send os en e-mail
Der er 9 varer.
Matica printere

Matica retransferprinter printer i meget høj kvalitet grundet den indirekte printteknologi. Med en retransferprinter er det muligt at printe 100% til kant på plastkortet, printeknikken er også speciel velegnet til chipkort hvor der kan være en fordybning i selve plastkort hvor chippen er indstøbt. Maticas modelserie omfatter 4 modeller:

Matica XID8100 passer perfekt til det mindre daglige behov, hvor man har krav om et plastkort i høj kvalitet. Kan som option leveres med dobeltsidet print samt med kodeenhed til magnet- og Mifare chipkort.

Matica XID8300 er juvelen og bestselleren i XID printserien. Leveres til enkelt- og dobbeltsidet print og er en alsidig løsning med en række sikkerhedsfunktioner og valgfrie moduler som giver dig mulighed for at opgradere printeren efter behov.

Matica XID8600, en robust dobbeltsidet printer, som har en ultra høj udskriftskvalitet på 600dpi. Detter gør det muligt at printe en række grafiske elementer, og endda også muliggør en integration af microtekst på kortet til ekstra sikkerhed.

Matica XL8300 er printeren til print i XL størrelse, XL8300 er optimal til print af event-, id- vipkort med flere, hvor der er behov for mange oplysninger på kortet. Printer på kort i formatet 124 x 86mm som er dobbelt størrelse i forhold til et standard plastkort.