Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 772 223

Send os en e-mail
Evolis primacy simplex ID-kortprinter Se fuld størrelse

Evolis primacy simplex ID-kortprinter

 

Super smart ID-kort printer inkl. software.

Evolis Primacy Expert Simplex er nyeste printer fra Evolis, og sætter helt nye standarder indenfor kortproduktion. Med en printhastighed på 190 4-farvet og 850 monokrome print pr. time, er Evolis Primacy suverænt den hurtigste i sin klasse. Evolis Primacy Simplex kan på få sekunder ændres fra enkeltsidet til dobbeltsidet printer, som Evolis Primacy Duplex. Med denne udvidelse kan du printe op til 140 kort med 4-farvet print på begge sider af kortet.

Evolis Primacy kan udvides med magnetkoder, chipkoder samt koder til Mifarekort (berøringsfrie kort), alle 3 typer koder kan monteres på få minutter i printeren. Med disse udvidelser og muligheden for dobbelsidet print er du ikke låst af en printerkonfiguration.
Evolis Primacy Simplex er en meget kompakt printer med magasin og modtagebakke til hver 100 kort, begge enheder kan betjenes mens der printes. Evolis Primacy er frontbetjent og har et støjniveau på kun 48 dB.

Evolis PrimacySimplex leveres med USB og TCP-IP for netværkstilslutning

Kontor Prestige yder 3 års garanti og fri hotlineservice i hele produktets levetid på printer og software købt hos Kontor Prestige.

Printeren er ENERGY STAR-certificeret.
Evolis Primacy Simplex er forsynet med Evolis' nye serie af farvebånd med chip.

Se videoen af produktet her.

203501

DKK 10.500,60 ekskl. moms

DKK 13.125,75 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 1.868,00

DKK 14.993,75

12 andre varer i samme kategori:

1 produkter er relateret til dette produkt